Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Προϊόντα λάμψης μαλλιών (Body Shop Coconut Oil Hair Shine Vs John Frieda shine shock)


Τα δύο αγαπημένα μου προϊόντα λάμψης μαλλιών είναι το Coconut Oil Hair Shine από το Body Shop και το Brilliant brunette shine shock από την εταιρεία John Frieda. Και τα δύο προϊόντα είναι καλής ποιότητας και έχουν εμφανές αποτέλεσμα λάμψης ωστόσο είναι καλό να ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά στις διαφορές τους. Η τιμή τους είναι παρόμοια, το Coconut Oil Hair Shine στοιχίζει 8 ευρώ και το Brilliant brunette shine shock γύρω στα 10 ευρώ. Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε πώς είναι τα μαλλιά μου χωρίς οποιαδήποτε προϊόν λάμψης, είναι άτονα και ξηρά χωρίς να έχουν κάποια φυσική γυαλάδα. Τα μαλλιά μου είναι πολύ ξηρά στις άκριες και λιπαρά στην ρίζα για αυτό απλώνω τα προϊόντα λάμψης μόνο στις άκριες των μαλλιών για να μην φαίνονται λαδερά.




Body Shop Coconut Oil Hair Shine

Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προϊόντος είναι πώς το προϊόν είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών επειδή δεν λαδώνει τα λιπαρά μαλλιά  και από την άλλη είναι καλό για τα ξηρά μαλλιά καθώς τους δίνει λάμψη και ζωντάνια. 



John Frieda brilliant brunette shine shock

Το συγκεκριμένο προϊόν ήταν το αγαπημένο μου πριν να δοκιμάσω το Coconut Oil Hair Shine. Το  Brilliant brunette shine shock είναι πολύ καλής ποιότητας και επαγγελματικό προιόν ωστόσο επειδή είναι σε μορφή gel κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σαν να είναι βρεγμένα ή λαδερά για αυτό συνιστώ να χρησιμοποιείτε ελάχιστη ποσότητα του προϊόντος στα μαλλιά σας. Στην αφή τα μαλλιά μετά την χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος γίνονται πιο μαλακά και λεία.





Πιο κάτω μπορείτε να δείτε συγκριτικά και τα δύο προϊόντα όπως φαίνονται μετά την εφαρμογή τους στα μαλλιά. Προσωπικά προτιμώ το Coconut Oil Hair Shine επειδή δεν λαδώνει τα μαλλιά και κάνει την τρίχα να αντανακλά το φως καλύτερα, έτσι τα μαλλιά γίνονται πιο λαμπερά και γυαλιστερά. Ωστόσο το Brilliant brunette shine shock είναι καλό κατά την γνώμη μου για τα ξηρά μαλλιά καθώς τα λειάνει και τα μαλακώνει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...