Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

L’oreal Lucent Μagique (light diffusing foundation) review και δείγματα (swatches)


Eδώ και μήνες, έψαχνα για ένα οικονομικό make-up μέτριας κάλυψης το οποίο να προσφέρει ένα φωτεινό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται λιπαρό. Το Loreal Lucent Μagique φαινόταν ιδανική λύση και είπα να το δοκιμάσω.
Το συγκεκριμένο make-up είναι διαθέσιμο σε όλα τα stand της  Loreal εδώ και ένα χρόνο καθώς και στο Internet σε 4-6 περίπου αποχρώσεις. Το δικό μου το πήρα από το sasa.com (εκτενέστερο review για το site θα ακολουθήσει προσεχώς)  γιατί δεν είχε ακριβώς το χρώμα μου στην Κύπρο. Η απόχρωση που διάλεξα  είναι η  N2 η οποία είναι ιδανική για ανοιχτόχρωμα κιτρινωπά δέρματα όπως το δικό μου.
Έχω παρατηρήσει ότι το χρώμα οξειδώνεται (σκουραίνει) μετά από λίγη ώρα αλλά το φαινόμενο περιορίζεται αν βάλω primer πριν την εφαρμογή και διάφανη ανοιχτή πούδρα στο τέλος.
Από πλευράς κάλυψης, είναι  σε μέτρια επίπεδα όπως το περίμενα-μπορεί να καλύψει μικρές δυσχρωμίες και ατέλειες αλλά ίσως χρειαστεί concealer σε κάποια σημεία τα οποία θέλουν περισσότερη κάλυψη π.χ σπυράκια.
Γενικά το αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό- φωτίζει το δέρμα όσο πρέπει χωρίς να φαίνεται λιπαρό το δέρμα και διαρκεί για 5-6 ώρες. Το μόνο ίσως μειονέκτημα είναι ότι χρειάζεται primer ή μια καλή ενυδατική γιατί έχει την τάση να τονίζει λίγο ξηρές περιοχές.


Γενική βαθμολογία: 4/5

L'oreal Lucent Magique foundation swatches




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...