Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Nέος Διαγωνισμός/giveaway--Kερδίστε μια παλέτα σκιών & ρουζ




Μετά από ένα μήνα + απουσίας, επανερχόμαστε δριμύτερες με νέο πασχαλινό διαγωνισμό. Αυτήν την φορά θα έχετε την ευκαιρία 2 από εσάς να κερδίσετε μια παλέτα με 12 σκιές σε μοβ και ουδέτερες αποχρώσεις, δύο ρουζ, απλικατέρ, και ένα μικρό καθρεφτάκι. Θα δοθεί επίσης ένα μικρό δωράκι  στις 2 νικήτριες.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά της οδηγίες για να καταχωρηθείτε σωστά στο σύστημα. Συμμετοχές που δεν τηρούν όλα τα απαραίτητα βήματα θα διαγράφονται αυτόματα.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Βήματα Διαγωνισμού:

- Γίνετε μέλος στον ιστότοπο μας μέσω google (πάνω δεξιά), εάν δεν το χετε κάνει ήδη.
-Προτείνετε σε μια φίλη/ο σας να εγγραφεί στο blog μας, αναφέροντας τα ονόματα/username και των  δύο μαζί. Μπορείτε να συμμετέχετε μια φορά εσείς αναφέροντας τα ονόματα/username και των δύο (εσένα και της φίλης σου) ή καλύτερα δύο φορές η καθεμία ξεχωριστά αναφέροντας το όνομα η μια της άλλης, για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε και οι δύο.
-Επιπρόσθετη επιλογή: γράψετε μας σε comment, τι προτιμάτε για έξτρα δωράκι-- μικρό μανικιούρ ή λιπ-γκλος. Μπορείτε να γράψετε επίσης το χρώμα της προτίμησης σας αλλά σε περίπτωση που δεν βρούμε κάτι, θα σας στείλουμε το πλησιέστερο χρώμα/απόχρωση.

Ο διαγωνισμός λήγει δευτέρα στις 28/4/2014, ώρα 12:00. Oι νικήτριες θα ανακοινωθούν την τρίτη 29/4 στο ίδιο ποστ  και στο facebook,μετά από ηλεκτρονική τυχαία κλήρωση.


Χορηγοίoι επικοινωνίας διαγωνισμού: http://ediagonismoi.gr/  http://kerdise-to.gr/






a Rafflecopter giveaway

ΠΡΟΣΟΧΗ:  'Εχουμε παρατηρήσει ότι κάποιες από εσάς δεν συμπληρώνουν σωστά ή και καθόλου το δεύτερο υποχρεωτικό βήμα (προτείνετε τον ιστοστόπο σε φίλη/o σας), το οποίο καθιστά άδικο για τις υπόλοιπες που το έχουν κάνει, να εξασφαλίζετε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας. Σε περίπτωση που δεν έχετε συστήσει σε κάποια φίλη/ο να εγγραφεί στον ιστότοπο μας ή υποψιάζεστε ότι έχετε κάνει λάθος, παρακαλώ ξαναδοκιμάστε (εάν δεν σας αφήνει το σύστημα γράψτε μας το σε comment)--διαφορετικά θα πρέπει να διαγράψουμε την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, για να είναι και πιο δίκαιο για όλους.
Επειδή κάποιες δεν έχετε καταλάβει ακριβώς πως να ολοκληρώσετε το βήμα σωστά, σας παραθέτουμε τα επιμέρους βήματα αναλυτικά:

-Πείτε σε μια φίλη/ο να εγγραφεί στον ιστότοπο μας, πάνω δεξιά (θα πρέπει να έχει ήδη λογαριασμό google).
-Βεβαιωθείτε ότι και εσείς έχετε ήδη εγγραφεί στον ιστοτοπό μας.
-Πηγαίνετε ξανά στα button του διαγωνισμού  "εγγραφείτε  στο blog μας" και "προτείνετε σε μια φίλη/φίλο να εγγραφεί στο blog μας". Στο πρώτο πεδίο θα παραθέσετε το όνομα/username με το οποίο έχετε εγγραφεί π.χ maraki87. Στο δεύτερο θα βάλετε τα ονόματα και των δύο π.χ maraki87, fenia8
-Προαιρετικά μπορείτε να πείτε και στην φίλη/ο σας η οποία έχει ήδη εγγραφεί να συμμετάσχει ξεχωριστά από μόνη της στον διαγωνισμό, για να έχετε περισσότερες πιθανότητες και οι δύο να κερδίσετε (δεν έχει σημασία αν είναι φίλη,γνωστή,  αδελφή, ξαδέλφη, συγγενής, άνδρας ή γυναίκα αρκεί να είναι κάτοικος Κύπρου ή Ελλάδας).

Και πάλι σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι ή δεν σας αφήνει το σύστημα να ξανασυμμετάσχετε, γράψτε μας comment απο κάτω, για να βοηθηθούν και οι υπόλοιπες αναγνώστριες.


36 σχόλια:

  1. Φανταστικο Δωρο ομορφιας.....για έξτρα δωράκι-- μικρό μανικιούρ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!!!ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΑΚΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΜΑΝΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ...ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ωραιο και πρακτικο!!! για εξτρα δωρακι μικρο μανικιουρ!!καλη επιτυχιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μικρό μανικιούρ σε ουδέτερο ανοιχτό χρώμα της επιλογής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δεύτερο βήμα δεν το κατάλαβα, sorry...
    Εγώ προτιμώ κόκκινο μανό. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά. Θα πρέπει να πεις σε μια φίλη σου να εγγραφεί στον ιστοτόπο μας πάνω δεξία όπως έχεις κάνει από τι βλέπουμε ήδη και εσύ. Μετά στο σχετικό πεδίο βήμα θα γράψεις το όνομα σου αλλά και το όνομα/username της φίλης σου με το οποίο έχει εγγραφεί στον λογαριασμό π.χ morfopoulou maria, fenia18. Eλπίζω να βοήθησα...

      Διαγραφή
  6. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΜΙΝΙ GLOSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βερνικι νυχιων σε κοκκινο η ροζ
    χριστοδουλος αγαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βερνικι νυχιων σε κοκκινο η ροζ Ortzanh@yahoo.gr fb ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΡΤΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ!!!!! :D <3 :D
    βερνικι νυχιων ροζ ή κοραλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Facebook:Tania Karamani (mini lipgloss) Eyxaristoyme poly! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστούμε! Και...για έξτρα δωράκι, το μικρό μανικιούρ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστούμε! Για έξτρα δωράκι το μίνι lipgloss.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. mini lip gloss! Πολλα μπραβο για τον διαγωνισμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ήθελα το mini lipgloss σε κερασί
    ΜΠΟΝΤΙΛΑ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...