Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Φθινοπωρινή μόδα (τάσεις) 2013



To καλοκαίρι πλέον έχει τελειώσει και οι πασαρέλλες ήδη άρχισαν να μοστράρουν τις φθινοπωρινές/χειμερινές τους κολεξιόν!
Η φθινοπωρινή μόδα φέτος δεν προστάζει κάτι καινούριο αλλά μας καλεί να πειραματιστούμε με καινούργιους συνδυασμούς υφασμάτων και χρωμάτων αλλά και να είμαστε άνετες χωρίς υπερβολές.

Με βάση ότι είδαμε στις διάφορες πασαρέλλες αλλά και σε διάφορες "fashionsistas"συνθέσαμε για εσάς απλά και επίσημα μοδάτα συνολάκια για να πάρετε ιδέες. Εάν ενδιάφερεστε να αγοράσετε συγκεριμένα κομμάτια,γράψετε σχόλιο και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό παραθέτοντας link.


Τάση 1:Λεπτά δερμάτινα σακάκια σε συνδυασμό με άνετα δίχρωμα τρικά, τζιν σε ίσια γράμμη και αθλητικά μποτίνια με χαμηλό τακούνι που κυμαίνονται στα ίδια χρώματα.





Τάση 2:Κόκκινο με μαύρο. Το κόκκινο σε συνδυασμό με το μαύρο είναι πολύ κόμψος συνδυασμός και είναι ιδανικός για επίσημες βραδινές εμφανίσεις το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα! 







Τάση 3: University-Navy στύλ. Το γνωστό σε όλους ναυτικό στυλ συναντά την αμερικάνικη κολλεγιακή μόδα δημιουργώντας ένα νεανικό, απλό αλλά και συναμά ενδιαφέρον συνδυασμό.






Τάση 4: Ανοιχτό-καφέ μπρονζέ. Το ανοιχτό καφέ που θυμίζει πεσμένο φύλλο είναι πολύ της μόδας την φετινή φθινοπωρινή σεζόν και συνδυάζεται όμορφα με δαμασκηνί αλλά και πετρόλ αποχρώσεις.




Τάση 5: Aσπρόμαυρα φορέματα με πρίντ. Το ασπρόμαυρο σε διάφορα πριντ (ριγέ, λεοπαρδαλέ, τρίμπαλ) είναι της μόδας και φέτος και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί προσδίδει ένα αέρα κομψότητας και λεπταίνει την σιλουέτα.





Τάση 6: Πλεκτά φορέματα-Τα πλεκτά φορέματα στις φθινοπωρινές αποχρώσεις του μπεζ, καφέ και σκούρου πορτοκαλί αποτελούν κυριάρχη τάση της σεζόν και μας αρέσουν γιατί ταιριάζουν για όλες τις περιστάσεις ανάλογα με το υπόλοιπο σύνολο που θα επιλέξουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...