Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτινά σχέδια στα νύχια-εμπνευσμένα από τον οπάλιο λίθο

Έρχονται γιορτές και εμείς φυσικά έχουμε μια γιορτινή διάθεση! Σε αυτό το tutorial θα σας παρουσιάσω βήμα με βήμα πώς μπορούμε να κάνουμε girly σχέδια νύχιων με γιορτινή διάθεση και στρασάκια! Τα χρώματα είναι εμπνευσμένα από το οπάλιο λίθο, όμως με αυτή την τεχνική και διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων μπορείτε να δώσετε μία γιορτινή νότα. Η διαδικασία παίρνει πολύ λίγο χρόνο και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

      Τι θα χρειαστώ;
  • Ροζ ή κοραλλί βερνίκι νυχιών  
  • Διαφανές βερνίκι νυχιών.
  • Άσπρα-ημιδιαφανές glitter για τα νύχια 
  • Πινελάκι για τα νύχια (προαιρετικό) 




Βήμα 1
Χρωμάτισε τα νύχια σου  με ένα ροζ ή κοραλί βερνίκι νυχιών. Πέρασε μία ή δύο στρώσεις αναλόγως βασικού χρώματος και άφησε το να στεγνώσει πολύ καλά.




Βήμα 2

Άπλωσε το διαφανές βερνίκι νυχιών στην περιοχή όπως ενδείκνυται με το άσπρο χρώμα στην φωτογραφία.  Δεν χρειάζεται να είναι ακριβώς όπως είναι στην φωτογραφία. Απλά πρέπει να καλυφτεί όλο το πάνω μέρος του νυχιού και όσο κατεβαίνει κάτω να στενεύει, σχηματίζοντας τρίγωνο.  ΜΗΝ το αφήσετε να στεγνώσει. 



Βήμα 3

Περίμενετε να στεγνώσει το διαφανές βερνίκι πάρτε τα glitter με το ειδικό πινελάκι για τα νύχια ή με το χέρι σας και αρχίστε να ρίχνετε τα glitter σιγά σιγά στην περιοχή που μόλις απλώσατε το διαφανές βερνίκι. Αν κάποια από τα glitters παραμένουν όρθια πάρτε ξυλάκι/οδοντογλυφίδα και σπρώξτε τα προς τα κάτω. 




Βήμα 4

Περιμένετε να στεγνώσει το βερνίκι και απλώστε ακόμα μια στρώση διαφανές βερνίκι σε όλη την επιφάνεια του νυχιού. 


Τέλος!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...